kolmapäev, 24. jaanuar 2018

Can't keep calm, we're going to Las Vegas. Off the Strip.












Las Vegase kuulus Strip on vaid ca 30 aastat vana. Lisaks sellele uuele Vegasele on sealsamas, ca 20-minutilise jalutuskäigu kaugusel ka vana Las Vegas, downtown. Kuna meie hotell oli täpselt uue ja vana vahel, siis neljapäeva hommikul otsustasime ka vana Vegase üle vaadata.

Võtsime suuna Fremonti tänavale, möödusime lugematust arvust wedding chapelitest ja kautsjonikeskustest (bail bond office) ning nautisime kõiki neid vähemalt meie arvates ehedaid, valdavalt 50ndate maju, fassaade, neoonsilte, tulesid, kulda ja karda.

Kuna mu kerge peavalu polnud mitte üle läinud vaid vastu ootusi tugevnenud, siis võtsin hotellis enne eilsete piltide vaatamaminekut tableti. Meie pulmapaketis oli 10 pilti tseremooniast ning 285-dollarilise trahviga oli keelatud igasugune omapoolne pildistamine. Enne slaidishow käimapanekut pakuti meile võimalust osta kõik eilsed pildid soodushinnaga vaid 199 dollari eest (tavahind olevat 299 dollarit). Ning nagu teleturus, see pole veel kõik - oleksime saanud ka lingi slaidishowle, mida sõprade ja peredega jagada. Vabandan juba ette sõprade ja pere ees, aga kuna kogu eilse fotoshoodi peale oli minu meelest vaid kaks pilti, mida ma oleks tahtnud, siis otsustasime 199 dollarit omale jätta ning slaidishowd teiega mitte jagada. Nimetatud kaks pilti oleksime võinud omale saada 80 dollari eest, seega jäid ka need sinna ning võtsime vaid oma 10 tseremooniapilti.

Ka peale tabletti, kohvi ning ohtrat cocat ei olnud peavalu mitte üle läinud ning kui ükskord lennukisse saime, juba iiveldas ka kergelt. Kui rattad maast lahti saime ning kumbki tiib enam vastu asfalti ei käinud, selgus, et "Jah, täna on erakordselt tuuline". Peale esimest suuremat vabalangemist palusin Scotil igaks juhuks kilekotist snäkid välja tõsta. Ca tunni pärast oli nii peavalu kui iiveldus kontrolli all ning 2,5 tundi hiljem maandusime Detroidis.

Kommentaare ei ole: