laupäev, 28. oktoober 2017

Go blue. Leia kõrvitsa seest orav.












Update murelikele lugejatele: selg ja kael on suhteliselt korras (looduslik geel aitas), aga pea valutas täna hommikul kolmandat päeva ja nimetatud "Eriti tugev" valuvaigisti on pigem nagu papist poiss. Võib-olla oleks ikka pidanud selle punases pakendis "migreenirohu" võtma :)

USA on muidu ainus mulle teadaolev riik, kus telekas retseptiravimeid reklaamitakse. Lisaks ei tundu siin olevat mitte mingit regulatsiooni reklaamide osas. Enamasti võtavad need suurema osa tunnist ja saade või spordiülekanne väiksema. See ainus kord, kui ma üritasin telekast jalgpalli (seda, kus nad üksteisele otsa tormavad, mitte päris jalkat) vaadata, olin ma veerand tunni järel juba endast täiesti õues, sest iga kolme minuti järel tuli reklaamipaus.

Käisime enne jalutamas. Mida lähemale halloween jõuab, seda rohkem tonte puude otsa rippuma pannakse. Ühtlasi oli heameel tõdeda, et mitte ainult meie kõrvitsate kallal ei käi oravad vaid ühe naabri omasse olid nad lausa sisse ennast söönud ning üks liigi esindajatest lasi parajasti, ise keset toidulauda istudes, kõrvitsatükil hea maitsta.

Kommentaare ei ole: