esmaspäev, 4. september 2017

Go Blue. Poeskäigud.


Mu hommikusöögid ja poeskäigud on saanud täiesti uue kvaliteedi. Esiteks avastasin, et kui läbi maja taga oleva metsa lühilõigata ning seejärel ka kooliterritoorium läbida, jõuan nüüdseks lähimasse toidupoodi (mis samas pole ka linna kalleim) ca 17 minutiga. Teekonna algus on dokumenteeritud postituse alguses olevas gifis. Lisaks avastasin poest ricotta (maitseb täiesti nagu ricotta, aga on vedelam kui mulle harjumuspärane) ning kohupiima (ei mahtunud laupäeval kotti, seega ootab proovimist). Enam ei pea mööda poode 2%-lise rasvasisaldusega jogurteid taga ajama! Elu on ricotta.
 
Tagaaeda tundub ennast üsna permanentselt juba mainitud skunk sisse seadnud olevat. Lisaks on liikvel ka koolibrid ja vähemalt üks koopaorav. Ilma Alvinita.
 
Kui Detroidi lennujaamast Ann Arbori suunas sõitma hakata, on üleval suur silt: "Prison area. Don't pick up hitchhikers." Ehk siis: tegemist on vanglapiirkonnaga, ära pöidlaküüdimehi peale korja.
 
Ostsin reedel omale ka jalgratta. Kuna tegemist 70ndate Schwinniga, siis vajab küll natuke putitamist, aga loodetavasti saab selle tehtud selleks ajaks kui Amazon kiivri kohale toimetab.

Kommentaare ei ole: