esmaspäev, 30. jaanuar 2017

Go Blue! Lumi.






Eelviimaseks päevaks Ann Arboris tuli ka lumi maha. Seega jätsin jooksmas käimata ning pakkisin asjad ära.

Ka Scott jättis oma jooksuringi vahele ning läksime selle asemel hoopis sööma. Noh, ma vaikselt hakkan harjuma selle rõõmsa "How are you'ga" siin, aga tänane taimetoidurestorani ettekandja oli täiesti teisest klassist. Need pisikesed tantsu- ja lauluetteasted, mida ta meie laua juures sooritas, ise kinnitades, et niiviisi saab ta omale positiivseid emotsioone tagasi peegeldada, olid liiast isegi Scottile, minust rääkimata. Paraku meilt see Happy-Go-Lucky mingeid peegeldusi ei saanud. Aga söök oli suurepärane. Küpsetatud brie köögiviljadega, friteeritud piprad, grillitud halloumi, seeneravioolid maapähklite ja rooskapsastega.

Kuna Scott oli korduvalt maininud maailma parimaid cupcake'e, siis ma, omal kõht servini täis, tegin ettepaneku jätta magustoit tellimata ning minna võtta hoopis paar cupcake'i. Ja boonuseks oli loomulikult ka sellest toredast ettekandjast kiiremini lahtisaamine.

Cupcake'i kohas ütles tütarlaps, et saab karpi panna kas 2, 4, 6 või 12 cupcake'i. Veel enne kui ma neli jõudsin öelda, oli Scott juba 12 maininud ning esimesed kuus välja valinud. Peale seda kui ma järgmised 6 valisin, võttis ta veel kaks hiiglaslikku küpsist. Noh, et ikka kindel oleks, et meil kuidagi suhkrut vähe ei saaks. Võin kinnitada, et eranditult kõik cupcake'id olid absoluutselt suurepärased.

Ja õhtuks ... tellisime pizza. Mida siis veel, onju :) Kohalejõudnud pizza oli õhukese põhja asemel paksu põhja peal ning seega ootasime täiendavad pool tundi, et ka õige pizza kohale jõuaks.

Kommentaare ei ole: