esmaspäev, 26. detsember 2016

Rundschau München. Ja tagasi Tallinnas










Viimane nädal Münchenis oli lihtsalt logistika. Sest nagu juba mainitud, lõpevad Saksamaal lepingud kas kuu lõpus või 15ndal. Kuna mul oli 16.12 viimane tööpäev Münchenis, siis ei tundunud üürilepingu pikendamine ühe öö pärast kuu lõpuni eriti mõistlik. Seega kolisin Margiti juurde. Aga nelja kuuga oli asju üksjagu kogunenud ning transpordiga sai algust tehtud esmaspäeval.

Reedel lennujaamas selgus, et Nordica parandab oma lennukit ning väljalend hilineb. Kui südaöö asemel poole kahe paiku Tallinna kohale jõudsime, oli linn ja lennujaam nii paksus udus, et piloot pidas mõistlikumaks paar tiiru teha ning udu hajumist oodata. Finnair samal ajal Vantaast ei väljunudki ning Kopenhaageni lend keeras otsa ringi. Nordica piloot pole aga papist poiss ning kella kaheks olime väravas. Ootamatult selgus ka, et isegi mu pagas oli minuga samal lennul. Seda pole viimasel ajal just tihti juhtunud.

Esimese kümne päeva päikesestatistika Eestis: kolmapäeval ca pool tundi, pühapäeval 5- ja 10-minuti kaupa päeva peale hajutatult, esmaspäeval paari tunni jagu.

Kommentaare ei ole: