kolmapäev, 31. august 2016

Rundschau München. Pakendamine.




Tulles tagasi kilekoti- ja pakendamisteema juurde. Ostsin sellestsamast kaubamajast, kus mul seelikut ja pesu ostes oleks tulnud ka kilekott lisaks osta, täna ühe teelusika. Üheainsa jah :) Sel ajal kui ma raha otsisin, oli müüja jõudnud selle juba kaunilt paberisse keerata. Ilma küsimata. Ilma selle eest raha küsimata. Ja mitte lihtsalt paberisse, vaid sellisesse kogusesse paberisse, mis vene ajal kilo lehmakese komme ja kaks kilo piparmündilutsukaid oleks mahutanud. Kui neid saada oleks olnud. Ja ka ümber lastevorstilati oleks saanud ka veel ülejäänu keerata. Pildil lahtipakkimata lusikas kaheeurose kõrval ja siis lahtipakitud lusikas.

See Obergiesing on natuke liiga "ober" mu meelest. Head jooksurajad on all Isari ääres. Jooksmaminnes on ju tore, kui rada allamäge läheb, aga jooksmist lõpetades pole üldse tore, et rada ülesmäge tuleb.

Ja see sakslaste saiakeste ja kookide lembus! Kõik kohad on täis kauneid ja hästilõhnavaid saiaputkasid ja -lette. Eriti hästi lõhnavad nad mu meelest siis kui lõuna on vahele jäänud ja parajasti mõnest sellisest letist peale tööpäeva möödud. Eriti kui see juhtub mõnes metroopeatuses, kus lõhnad ei haju kah, sest tegemist pigem kinnisemat sorti ruumiga.

Kommentaare ei ole: