teisipäev, 8. märts 2016

From Bangkok with Love




Tänane menüü: hommikuks puuviljasalat jogurti ja müsliga ning cappuccino. Snäkiks esmalt ananass ja seejärel arbuus. Lõunaks pähkleid (mh, oleks ikka pidanud puuviljade peale jääma, sest mingi kõva tükiga pähklite hulgas murdsin hamba ära), draakonipuuvilja ja kookospähkel. Siis grenadillimahl, veel ananassi ja õhtuks mangoshake, köögivilja penang curry ja sticky rice and mango.

Alustasin olulisega ehk läksin Central Worldi shoppama. Veetsin märkimisväärse aja UniQlos, sest siin riigis ei määra religioon moodi ning valik oli suur.

Läbi turu, kus mulle fake Hawaianaseid minu pakutud hinnaga ei müüdud, hotelli tagasi.

Pealelõuna tundus olevat sobiv kultuuriga tutvumiseks, ent kiire sünk Jesperiga kinnitas, et Bangkoki vaatamisväärsused pole ikka minu jaoks. Royal Palace pandi kell kolm kinni (jälle! Vaata ka dets 2014 postitust), Wat Arun, kus plaanisin templit kuldavat päikeseloojangut vaadata, olla remondis. Bah. Üleüldse tundus suurem osa Bangkoki templeid, mis mulle kuskil tee peale jäid, remondis olevat. Tegin siis niisama paaritunnise jalutuskäigu ning lugesin pargis raamatut.

Kommentaare ei ole: