reede, 11. detsember 2015

Berlin. Rohelise tee vaht.



Et ennetada öiseid etteheiteid, siis ülevaade viimastel päevadel toimunust. Kuna mõlemal päeval läks tööasjadega kiireks, siis lõunale ei jõudnud. Poodides on siin aga tänuväärselt suured Landliebe jogurtipurgid ja külmkapis oli suur karbitäis porgandeid, nii, et nälga ma ei jäänud.
Eile õhtul revideerisin põhjalikumalt Flaco kööki ning avastasin ühe ahjuvormi ja saumiksri. Ja rohkemat polnudki koogiks vaja. Või noh, nii ma arvasin, kuni jõudsin poodi ja olin sunnitud nentima, et ega nad siin kakaost ikka midagi ei tea. Saada oli nimelt vaid magustatud kakaosid. Asendasin selle siis sujuvalt rohke tumeda šokolaadiga. Ning tegin eriti hea, kergelt mõrkja ja väga mahlase jahuvaba šokolaadikoogi. Flaco oli just toonud ka purgitäie ülimaitsvat apelsinimoosi ning need kaks sobisid omavahel suurepäraselt kokku. Kook ja apelsinimarmelaad siis.
Kuna ka täna jäi lõuna vahele (kui jogurt, kook moosiga ja kaks porgandit välja arvata), siis peale tööpäeva tegime kõigepealt quesadillapeatuse kõrvalasuvas Mehhiko restoranis. Sõin neidsamu quesadillasid, mida ma eelnevalt juba mainisin, kus juustu rohkem kui Solarise juustukuningates. Ja kuna liikumine on kasuks, siis otsustasime Mehhiko restoranist liikuda kuhugi õhtust sööma. Ilm ei soosinud just väga pikka jalutuskäiku ja poole tunni järel jõudsime Jaapani ramenirestorani, kus tuli ca 10 minutit järjekorras oodata kuni laud vabanes. Või noh, pool lauda. Kuna mul oli veel kõht täis, siis võtsin ainult natuke spinatit, majalimonaadi (vaata teist pilti!) ja rohelise tee moussee (vaata esimest pilti ka!). Flaco sõi ramenit ja riisiteed (pruunistatud riis kuuma veega) ja kah rohelise tee vahtu.

Kommentaare ei ole: