teisipäev, 6. jaanuar 2015

Shop assistance

Hommikul serveeriti meile südamekujulisi pannkooke :) Kui ma Margega sealsamas eelmine kord söömas käisin, siis toodi ümmargused pannkoogid...

Läksime kaubamajja, et osta Siquijorile süüa kaasa ja blender. Vaieldamatult oli tegemist kõige saalitöötajate poolt ülerahvastatuma poega, mida ma ever näinud olen. Igas riiulivahes oli neid vähemalt üks ja kassas lugesin kokku 12. Ja siiski, ükskõik, mida me küsisime, väidetavalt neil ei olnud seda. Üldiselt me siiski leidsime ise küsitud asjad. Umbes pool saalitöötajatest tegeles müügilolevate nõude poleerimisega.

Võtsime siis riiulist karbiga blenderi ja suundusime kassasse. Kassapidaja küsis natuke nõutult, et kas meid ikka assisteeriti sellega. Tähendab, vabandust? Saalitöötajad isegi ei teadnud, et neil selliseid blendereid müügis on, mida nad seal assisteerima oleks pidanud. Lisaks valisime kõige lihtsama ja kergema, sest me ei plaani seda väga pikalt kaasa tassida vaid järgmisse resorti jätta. Aga siiski, kolm saalitöötajat võtsid Martini ja blenderi ja läksid talle demo tegema. Näidati, kuidas tuleb kann alusele kinnitada ning rõhutati, et kindlasti üle kahe minuti järjest töötada ei laseks. Siis pakiti uuesti tagasi karpi ning üritati teibist sanga teha. Kui Martin arvas, et kasutaks juba karbi küljes olevat plastiksanga, siis nad olid sellise asja üle väga üllatunud. Järgmise sammuna pisteti karp kilekotti ning teibiti karbi küljes olev sang kinni :)

Lasime ennast sadamasse viia ning alustasime ülesõitu Siquijorile. See pähklikoor seal lainetes oli päris jube, nii, et mul oli kohalejõudes igati hea meel. Sõitsime tricycle'iga resorti ning läksime Larenasse süüa ostma. Meil on ju nüüd köök kasutada :) Pliit ja blender.

Kommentaare ei ole: