laupäev, 15. veebruar 2014

Parem mango peos





Ärkasime veerand seitse, et minna island hoppingule. Kuna broneerisime paadi suhteliselt hilja, siis kukkus ka hind üsna kiirelt. 1500 pealt langes hind 1100 peale ning saime ka snorgeldamismaskid hinna sisse. Et mitte täitsa nälga jääda, käisime enne merele minekut veel pagariletist läbi, kust ostsime mõned eriti kuivad kuklid kaasa. Õnneks olime varustatud ka eriti pehmete ja mahlaste mangodega.

Esimene peatus oli snorgeldamiseks. Vaatasime koralle ja kalu. Tegime oma paadimehe meelehärmiks veel ringkäigu saarel. Nico ja Marge leidsid omale kitsetallede näol rea uusi sõpru ja seikluskaaslasi.

Sõitsime edasi Virgin Islandile, vedelesime valgel liival ja sõime mangosid. Ka see rikkus paadimehe tuju pisut, sest ta lootis tasapisi juba tagasi koju saada.

Tagasiteel vist lainetas pisut, sest paadimees käskis meil päästevestid selga panna.

Õhtul sõime jälle Hidden Dream'is ja kõik oli jälle supermaitsev. Meiega liitusid veel prantslanna naaberbungalost ja Doris ning Maris.

Rohkem kui kuskil mujal oleme just Filipiinidel täheldanud kombinatsioone eakamast valgest, sealjuures mitte väga kaunist mehest ning noorest (ja võrdlemisi kenast) filipiini naisest...

Kommentaare ei ole: