pühapäev, 23. veebruar 2014

Oh, there's the ferry



Hommikul kasutasime taas naabrite kööki ning tegime omale mune ja praesaiu. Ananassi, banaanide, mangomoosi ja kohvi juurde. Kuna Nico pidi oma ratta tagasi Siquijori viima, siis tema läks sealt ka otse praamiga üle Dumaguetesse. Meie Margega plaanisime Larenast minna. Möödasõitvad tricycle'id soovisid kõik eritasu ning meid Larena asemel Siquijori viia. Jäime endale kindlaks ning saime lõpuks siiski regular hinnaga sadamasse. Samas väitis ka see juht, et Larenast ei lähe pühapäeviti mingit praami Dumaguetesse ning tegi koheselt ka ettepaneku meid Siquijori viia. Me soovisime praami mitteväljumises siiski ise veenduda. Sadamasse jõudes oli seal loomulikult praam ootel. Ja juhi kommentaar oli "Oh, there's the ferry". Well...

Ostsime piletid, maksime terminalitasu ning valisime omale kohad. Ülemisel välitekil kuivatas laevapersonal nööril oma trussikuid.

Nico, kes oli enne meid kohale jõudnud, andis teada, et on prantsuse poes ennast hea juustu, vorsti, saiade, õlle ja jogurtiga varustanud ning ootab meid promenaadil. Mida ta ka tegi.

Leidsime hotelli, kahe kuningamõõdus voodiga ning peale asjade lahtipakkimist läksime Margega linna peale. Kõndisime mööda promenaadi agulini ning sattusime tagasiteel pargis koolilaste etlemispidu vaatama. Lauldi ja tantsiti. Kui sääskede kontsentratsioon liiga kõrgeks läks, suundusime hotelli, võtsime Nico kaasa ning läksime õhtust sööma. Seisime tavapärase probleemi ees - ükski koht ei tundunud isuäratav. Sattusime kokku kahe Šveitis tüdrukuga ning üheskoos suundusime korea restorani. Teise köögi restoranile kohaselt oli toit järjekordselt väga hea. Pärast tegime veel Why Notis õlled ning läksime tagasi hotelli.

Kommentaare ei ole: