kolmapäev, 6. märts 2013

Granadilli-kookosevaht


Mul oli veel natuke granadilli järel ja ma tundsin, et sellest peab saama midagi erakordselt maitsvat ka kerget. Ja kui kokku segada kreemjas kookoskoor, valge šokolaad ja granadill, siis on tulemuseks suussulav eksootiline vaht.

Vaja läheb:
1 purk (400 gr) kookospiima
4 ruutu valget šokolaadi, sulatatud
1-2 granadilli sisu
1 spl kookosjahu, soovi korral 


Pane kookospiima purk eelmisel õhtul (või paar tundi varem) külmkappi. Väljavõttes keera see kummuli, ava purk ja vala vesi pealt ära. Allesjäänud paks kookoskoor tõsta kaussi ning vahusta paar minutit, kuni saad pehme vahu. Sega hulka sulatatud šokolaad, soovi korral kookosjahu ning ca 2/3 granadillist. Tõsta vaht pokaalidesse ning tõsta ülejäänud granadill vahu peale.

Võimalusel lase magustoidul enne serveerimist vähemalt 1-2 tundi külmkapis olla, sest külmana on vaht veel eriti õhuline. 


Kommentaare ei ole: