reede, 17. september 2010

Sügisene kikerhernekarri


Mõnus sügisene, kerge ja natuke vürtsine kikerhernekarri, millele garam masala segu annab sügisesse sobivat vürtsi ning laim ja koriander tasakaalustavad seda hapu ja värske maitsega.

Haki üks sibul, jupp ingverit ja neli väikest tomatit tükkideks ning püreesta seejärel blenderis. Kuumuta pannil õli, lisa teelusikatäis garam masala pulbrit, lase hetk praadida ning lisa suur peotäis hakitud šampinjone. Prae suurel kuumusel kuni seened on kergelt pruunid ning lisa seejärel tomatisegu. Kuumuta paar minutit, lisa purgitäis nõrutatud kikerherneid, maitsesta soola, poole laimi mahla ja värske koriandriga ning kuumuta veel mõni hetk. Soovi korral lisa supilusikatäis maitsestamata jogurtit ning sega läbi.

Serveeri kas iseseisvalt (jätkub ühele) või chapati või naaniga (jätkub kahele).

Kommentaare ei ole: