esmaspäev, 25. jaanuar 2010

Free joints all night

Free joints all night linnast joudsime nyyd Keppi. Kuurortlinn. Magab. Isegi turiste pole. Aga ca +30 kraadi, varjus jahedam. Peale krevetilounat, kus soime ennast grillitud krevettidest tais (ja maksime selle lobu eest 3 dollarit igayks koos ollega), vedelesime hotellioues vorkkiikedes. Nii ca 5 meetrit vee piirist. Aga ma ei tea, kas peaks sellest kirjutama, kui Eestis on samal ajal ... -20 kraadi? :)
Ohtul laksime tosiste laane turistidena ja tellisime samasuure vaagnataie krevette, lisaks kalmaari, grillitud valge kala, tom yumi, nuudleid ja ohtralt olut ning maksime 6.50 igayks. Homsele paadireisile votame kaasa kasti olut (24 purki), kasti coca-cola toodangut (12 purki) ja ploki vett (12 liitrit) ning maksame selle eest 18 dollarit nelja peale :)
Kas ma juba mainisin, et siin on monusalt soe? Kohalike moodi rannas vorkkiiges vedeleda? Ja, et hotellitoal on samasuur terrass kui tuba ise on (mis on vaga suur)? Ja, et vaade on labi paari palmi otse merele ja ohtusel ajal paikeseloojangule? Ja, et maksame selle eest kahepeale 10 dollarit? :)
Hotelli restorani jagame antud hetkel rottide, iguaanide, gekode, nahkhiirte ja koeraga. Ja kaks kambodzhalast opivad korvallauas prantsuse keelt :)

5 kommentaari:

Esti ütles ...

Millegipärast tekib pärast iga postituse lugemist küsimus kes see ME on :D
Igatahes kadedus ruulib :D mõned meist siin teevad tööd ja kui õue saame siis on väljas tõesti -20. Aga tead lumel on ka omad mõnud :P Hetkel ei meenu küll millised kui seda terrassi ette kujutan :D

Anonüümne ütles ...

Hea Kepp, tahaks ka ;-))) Aga õnneks on lootust ka endal varsti seal mõnusalt mõnuleda.... Sina aga naudi, siin meil on külm ja libe, tahaks oma jalga juba kuhugi sooja liiva peale...Jana

Anonüümne ütles ...

Tahan ka keppi :P

Gaili ütles ...

ME on mina ja kolm tegelast Barcelonast - yks argentiinlane, yks moldovlanna, yks hispaanlane. Kaks viimast on abielus, esimene on minu toakaaslane :)

G.

Anonüümne ütles ...

Hispaania kepp on maailma parim.