kolmapäev, 2. detsember 2009

Noorkuu

The Twilight Saga: New Moon

Jah, ma käisin vaatamas. Täitsa meelelahutuslik oli :) Kohati olid võitlusstseenid ja eriefektid nii naljakad, et isegi piinlik polnud.

Mulle videviku saaga kolm esimest raamatut täitsa meeldisid, neid oli raske käest panna kui olid kord lugema hakanud. Kuuldavasti pidi neil selline mõju paljudele lugejatele olema. Neljas osa oli erand, seal keerles kogu tegevus Bella abielu ja lapsesaamise ümber. Ma ei mõista, kuidas saab sellistest raamatutest nii keskpärased filmid teha. Aga arvustusi ja artikleid lugedes võib aru saada, et filmi olulisimad osad on überseksikas Edward ja ülespumbatud torsoga Jacob. Muud polegi vaja, noored tüdrukud kiljuvad Edwardit, natuke vanemad naisterahvad õhkavad Jacobi järele.

Ainus, mis mulle meeldis, oli Jacobi ja Bella suhtlemine (kõikidega, mitte ainult omavahel). See mõjus usutavalt, polnud ülepingutatud ega detailideni lihvitud nagu Hollywoodis kombeks, vaid oli just selline nagu ta tavainimeste vahel ikka on. Alati ei vaata ju inimesele otsa, eriti kui ebamugavatest teemadest räägid, alati ei ütle korrektselt formuleeritud täispikki lauseid, mõnikord ei ütle üldse midagi...

Loodetavasti lahendab Cinamon oma tehnilised probleemid ja edaspidi ei pea filmi algust pool tundi ootama :)

Kommentaare ei ole: