kolmapäev, 30. detsember 2009

Ilmaennustusest ja pesugeelifetišist



Sellised ilmaennustused järgnevateks päevadeks Tallinna norrakatelt ja kohalikelt ilmaennustajatelt. Ma loodan, et norrakad ei vea meid alt :)

Aeg-ajalt reklaame vaadates tekib küsimus, et reklaamitegijad peavad vaatajaid täiesti nõrgamõistuslikeks või siis osad tarbijad ongi seda. Õnneks pole ma oma tutvusringkonnas veel sattunud inimeste otsa, kes läheksid mõnele üritusele Perwolli pesugeel käekotis, et see siis sobival hetkel võiduka ilmega välja tõmmata. Samuti pole näinud sõprade perepilte, kus aukohal trooniks Rexi pesupulbripakk.

Muide, miks peaks pakkuma mehele, keda armastad, poolfabrikaate (Kikas)?

2 kommentaari:

Alice ütles ...

See pesugeeli käekotti panemine ja kuskile galaõhtule kaasavõtmine on tõesti pisut...khm. Aga olen ise väga reklaamilikku olukorda sattunud, kui tuttava juurde sisse põigates ootasin, kuni ta pesu rõdult ära korjab ja ühtäkki kerkis ninna mingi ulmeliselt värske aroom. Küsisin just nii nagu reklaam käsib: Oo, mis see ometi on, mis nii hästi lõhnab?
Ja tema vastas just nii ninakalt ja perenaiselikult kui oskas: See on minu uus ******* (misiganes mark) pesuloputusvahend, kasutan seda juba ammu.
:D
MÕNIKORD see tõesti juhtub...ja kui nüüd peakski minema nii, et enne galaõhtut poodi ruttad, et oma lemmikpesuvahendit saada, sest kes teab mis plekke sel õhtul võib oma (mehe ja enda) tualetile korjata...ja pudel jääbki ridiküli...ja...
Võibolla ei mängita vaataja/tarbija idiootsusele vaid väga harvadele kentsakatele juhtudele? :)

Anonüümne ütles ...

Hehe, mis ajast sa norrakate ilma vaatad? :)
Kaia