laupäev, 23. mai 2009

Suvikõrvitsalasanje


Lõika kaks paprikat neljaks, võta seemned välja ja pane ahju grillima, kuni nahk on pealt must. Võta välja ja pane ca kümneks minutiks kilekotti või kaussi kile alla. Pärast seda koori ära. Haki kaks suvikõrvitsat ja suurem peotäis šampinjone, riivi üks suurem porgand ning pane suvikõrvits, seened ja porgand praadima. Kui kõik on kergelt pruunistunud, lisa purk kooritud tomateid ja hakitud paprika. Maitsesta soola, pipra ja ürtidega. Keeda poolest liitrist piimast, neljast supilusikatäiest jahust ja vähesest võist valge kaste, maitsesta see muskaadiga ning lisa valmis kastmele peotäis riivjuustu. Pane võitatud ahjuvormi põhja natuke valget kastet, seejärel lao kihiti lasanjelehti, valget kastet, aedviljasegu ja riivjuustu. Küpseta 180 kraadi juures ca pool tundi.

Kommentaare ei ole: