neljapäev, 11. detsember 2008

Lagi on käes?

Erinevad programmid, erinevad vahendajad, erinevad hinnad. Suurem tõenäosus on saada võimalikult soodsalt vabatahtlikuks Ladina-Ameerikasse. Oluliselt kallim on Aasia ja nagu selgus, ka Läti.

Vahendusorganisatsioon Changing Worlds pakub võimalust töötada kolm kuud Lätis, Tukumsis asuvas lastekodus ning kasseerib selle eest £2415, lisaks tuleb maksta söögi eest, mis on hinnanguliselt £120 kuus. Kokku tuleks kolme kuu eest maksta ca 55 000 krooni. Kuna hind sisaldab ka London - Riia - London lennukipileteid, siis on võimalik, et õnnestub hinda ca 5000 krooni alla kaubelda ja Eestist Eurolinesiga kohale sõita.

Ristkultuurilahendus (Cross-cultural Solution) pakub võimalust teha vabatahtlikku tööd mõningates Aafrika ja Ladina-Ameerika riikides, Aasiast Hiinas, Tais ja Indias, Venemaal (Jaroslavlis). Kahenädalane töötamine maksab hooajal $2864 (ca 34 500 krooni), kes tahab kauem töötada, siis muutub hind ka soodsamaks ning näiteks maksimumi, 12-nädalase perioodi eest tuleb välja käia kõigest $6414 (ca 76 968 krooni). Natuke vähem kui 10% on võimalik saada allahindlust kui lähed sinna kellegagi koos.

Kommentaare ei ole: