esmaspäev, 27. oktoober 2008

Please save you

'

Ma olen Nepaalis magama läinud ja maganud ja ärganud igasuguste vaadetega – lumised mäetipud ja järv Pokharas, liivarand, tähistaevas, kärestikuline jõgi, kaljusein ja mägitee Kali Gandaki ääres, aga kaamelit tagahoovis ei olnud siiani veel olnud. Chitwani bungalow tagahoovis elavad paar kaamelit ja ees on tõeliselt troopiline lilleaed.

Buss väljus Pokharast 7.30, kella 9 paiku tehti hommikusöögi- ja tualetipeatus ning ca kella ühe paiku olime Chitwanis, olles taas läbinud kilomeetreid mägiteid. Bussipeatus oli keset põldu ning seal oli juba ootamas mitukümmend hotelliomanikku brošüüride ja jeepidega. Võtsime suhteliselt suvaliselt ning valik osutus täitsa heaks – oma väike troopika otse keskuses.

Several hours later... Hmh. Vannitoa aknal on kaks sisalikku, suurem sees, väiksem väljas. Elektriga on siin lood veel kehvemad kui Pokharas. Suur osa linnast veedab hetkel aega pimeduses või küünlavalgel. Mõnedel kohtadel on õnnestunud genekad taha saada, teistel põleb küünal leti peal. Ühtlasi nihkus hilisemaks meie õhtusöögiaeg, sest siin läks genekaga natuke aega. Internet on hetkel vaatamata rohketele küberkohvikutele haruldus.

Võtsime oma hotellist täispaketi kolmeks päevaks – ööbimine, söögid ja pargikülastused. Natuke aega tagasi viidi läbi sightseeing tour, näidati linna ja päikeseloojangut. Õhtusöögiks oli taldrikule pandud kartul, kartulikotlet, riis, praetud aedvili, kurk ja tomat :)

Kommentaare ei ole: