neljapäev, 22. mai 2008

Koduste toitudega söökla teeb Imre Kosele pikalt ära :)


Mercado on uskumatult kiiresti alla käinud. Wokid maitsevad kõik ühtemoodi, erinev on ainult see lihakilluke, mis aedvilja sees on. Pastat teen ma ise paremini :) Ja kui just täpselt kell 12 sööma ei lähe, siis on grill enamasti juba ära kuivanud :S

Ülemistel on töölissöökla "Mõnus söögikoht", mis pakub kodust toitu - kotlett, kala taignas, eskalopp, koore- ja sibulaklops. Lisaks värsked saiakesed hinnaga kolm krooni tükk ja pirukad hinnaga viis krooni tükk. Kuna nad erinevate maitseainetega ei eksperimenteeri, siis maitsevad kõik toidud (erandiks on hakklihakaste, mis oli ära rikutud mingi üldmaitseainega) samamoodi kui kooliajal :) Ehk täpselt nii nagu peavadki maitsema. Ja teekook, jah, see VÕIKREEMIGA, oli täiesti nostalgiliselt suurepärane.


Foorumi keskuses on avatud uus Itaalia söögikoht
Vapiano. Sisse minnes antakse magnetkaart, millele lisatakse kõik toidud, mis sa sööd ning maksta tuleb alles väljudes. Sööke tellida tuleb küll leti äärest, kuid kõik valmistatakse ka otse kliendi silme ees. Kasutatakse palju ürte ning puhtaid maitseid - sool, pipar, oliiviõli. Kõikidel laudadel seisavad mitut sorti oliiviõlid, sool, pipar, maitsetaimepotid, balsamico, et saaks soovi korral oma toitu ise maitsestada. Koht on tore ja toit hea :)

Kommentaare ei ole: